var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-405734-30']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();

Beogradski pantomimičari beogradizuju

Beogradski pantomimičari beogradizuju
U nedelju, 10. juna, od 14č do 16č, na novobeogradskoj replici Terazija

Beograd, 8. jun 2012 – Svetska organizacija pantomimičara i Beogradska škola pantomime na čelu sa glumcem Markom Stojanovićem organizovaće besplatne kreativne radionice pantomime za decu i omladinu u nedelju, 10. juna, od 14 do 16 sati, na novobeogradskoj replici Terazija u okviru projekta „Beogradizacija Beograda“.

Radionice će držati Marko Stojanović, Bojan Mijatović i mladi pantomimičari oštećenog sluha iz škole «Stefan Dečanski» u Beogradu.

Sve zainteresovane čujuće i osobe sa oštećenim sluhom, mogu učestvovati u ovoj radionici, naučiti nekoliko osnovnih pokreta pantomime i na kraju uživati u odlomcima iz predstave „Drvo života“ trupe «Beogradskih pantomimičara» koja je dobila veliki broj nagrada i učestvovala na festivalu BITEF 2009.

Trupu «Beogradski pantomimičari» koja radi pod pokroviteljstvom Svetske organizacije pantomimičara čine i mladi umetnici oštećenog sluha koji su prošli kroz školu pantomime projekta «Muzika tišine» koji je u 2010. proglašen za «Zvezdu Beograda».

Više o «Beogradskim pantomimičaraima» možete saznati na www.pantomima.rs, jedinom web sajtu o pantomimi na srpskom jeziku. U inkluzivnom umetničkom projektu «Muzika tišine» imate informacije na www.muzikatisine.rs , a sva pitanja o pantomimi postavite Marku Stojanoviću na marko@pantomima.rs.

Comments are closed.