• Београдски пантомимичари београдизују

  Београдски пантомимичари београдизују
  У недељу, 10. јуна, од 14ч до 16ч, на новобеоградској реплици Теразија

  Београд, 8. јун 2012 – Светска организација пантомимичара и Београдска школа пантомиме на челу са глумцем Марком Стојановићем организоваће бесплатне креативне радионице пантомиме за децу и омладину у недељу, 10. јуна, од 14 до 16 сати, на новобеоградској реплици Теразија у оквиру пројекта „Београдизација Београда“.

  Радионице ће држати Марко Стојановић, Бојан Мијатовић и млади пантомимичари оштећеног слуха из школе «Стефан Дечански» у Београду.

  Све заинтересоване чујуће и особе са оштећеним слухом, могу учествовати у овој радионици, научити неколико основних покрета пантомиме и на крају уживати у одломцима из представе „Дрво живота“ трупе «Београдских пантомимичара» која је добила велики број награда и учествовала на фестивалу БИТЕФ 2009.

  Трупу «Београдски пантомимичари» која ради под покровитељством Светске организације пантомимичара чине и млади уметници оштећеног слуха који су прошли кроз школу пантомиме пројекта «Музика тишине» који је у 2010. проглашен за «Звезду Београда».

  Више о «Београдским пантомимичараима» можете сазнати на www.pantomima.rs, једином wеб сајту о пантомими на српском језику. У инклузивном уметничком пројекту «Музика тишине» имате информације на www.muzikatisine.rs , а сва питања о пантомими поставите Марку Стојановићу на marko@pantomima.rs.

Comments are closed.