var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-405734-30']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();

BESPLATNE RADIONICE PANTOMIME

 

Poštovani,

Hvala vam na dosadašnjem interesovanju za pantomimu. Obaveštavamo vas da Festival monodrame i pantomime u Zemunu i Svetska organizacija pantomimičara organizuju BESPLATNE radionice pantomime tokom festivala koji počinje 5.jula i završava se 8.jula 2012.

Radionice su BESPLATNE i odvijaju se 6., 7., i 8. jula od 12h do 18h u Studiju BALETINO (Karađorđeva 5, Zemun; odmah iza pozorišta Pinokio). Radionice će pored mene držati i Violeta Đorđević (maske i klovnovi) kao i Marćin Henrih pantomimičar iz Poljske i Pedro Ruiz pantomimičar iz Engleske.

Za radionice vam je potrebna oprema u vidu majice, helanki ili trenerke i baletanki. Za dame je potreban i sportski brushalter. Ponesite i presvlaku, a koliko mi je poznato svlačionice su opremljene i tuš kabinom. Festival ne obezbeđuje hranu i napitke, pa vas molim da zbog vrućina ponesete vodu.

Koristim ovu priliku da vas pozovem na Festival pantomime i monodrame u Zemunu koji počinje 5. jula i traje do 8. jula i svake večeri se smenjuju po 2-3 predstave pantomimske ili monodramske u pozorištu lutaka PINOKIO u Zemunu s početkom u 20h. Za sve učesnike radionica ulaznice za predstave su besplatne.

Takođe vas pozivam na neformalne razgovore koje će voditi Lada Mirkov direktorka festivala i Milovan Zdravković selektor sa učesnicima festivala u foajeu pozorišta Pinokio svaki dan od 11h počevši od 6.juna.

Molim vas da se za radionice prijavite na e-mail: skola@pantomima.rs ili e-mail: worldmime@gmail.com

O programu, pratećim događajima i satnicama možete više saznati na www.festmono-pan.org.rs.

 

Više informacija na:

www.festmono-pan.org.rs

www.pantomima.rs

www.muzikatisine.rs

www.worldmime.org

 

HVALA

Comments are closed.