• BESPLATNE RADIONICE PANTOMIME

     

    Poštovani,

    Hvala vam na dosadašnjem interesovanju za pantomimu. Obaveštavamo vas da Festival monodrame i pantomime u Zemunu i Svetska organizacija pantomimičara organizuju BESPLATNE radionice pantomime tokom festivala koji počinje 5.jula i završava se 8.jula 2012.

    Radionice su BESPLATNE i odvijaju se 6., 7., i 8. jula od 12h do 18h u Studiju BALETINO (Karađorđeva 5, Zemun; odmah iza pozorišta Pinokio). Radionice će pored mene držati i Violeta Đorđević (maske i klovnovi) kao i Marćin Henrih pantomimičar iz Poljske i Pedro Ruiz pantomimičar iz Engleske.

    Za radionice vam je potrebna oprema u vidu majice, helanki ili trenerke i baletanki. Za dame je potreban i sportski brushalter. Ponesite i presvlaku, a koliko mi je poznato svlačionice su opremljene i tuš kabinom. Festival ne obezbeđuje hranu i napitke, pa vas molim da zbog vrućina ponesete vodu.

    Koristim ovu priliku da vas pozovem na Festival pantomime i monodrame u Zemunu koji počinje 5. jula i traje do 8. jula i svake večeri se smenjuju po 2-3 predstave pantomimske ili monodramske u pozorištu lutaka PINOKIO u Zemunu s početkom u 20h. Za sve učesnike radionica ulaznice za predstave su besplatne.

    Takođe vas pozivam na neformalne razgovore koje će voditi Lada Mirkov direktorka festivala i Milovan Zdravković selektor sa učesnicima festivala u foajeu pozorišta Pinokio svaki dan od 11h počevši od 6.juna.

    Molim vas da se za radionice prijavite na e-mail: skola@pantomima.rs ili e-mail: worldmime@gmail.com

    O programu, pratećim događajima i satnicama možete više saznati na www.festmono-pan.org.rs.

     

    Više informacija na:

    www.festmono-pan.org.rs

    www.pantomima.rs

    www.muzikatisine.rs

    www.worldmime.org

     

    HVALA

    Objavljeno 04.07.2012 u Novosti